OVER PUUR NATUURLIJK GOED

Beleef de vrijheid en proef de sfeer van het buitenleven

Wij zijn Anneke en Gerard Braam-Teunissen. Sinds de zomer van 2022 runnen wij “Puur Natuurlijk Goed” in Etten. Dat doen wij met veel enthousiasme, liefde voor onze omgeving en passie voor de natuur. Wij hebben er heel bewust voor gekozen om ons erf open te stellen en te laten zien hoe wij op een kleinschalige manier boeren.

Op een plek vol boerenhistorie in het buitengebied van Etten vindt u “Puur Natuurlijk Goed”. Nog niet zo lang geleden was het hier aan de Zeddamseweg (N335) een groot melkveebedrijf, tegenwoordig boeren wij hier op kleine schaal. Biologisch? Dynamisch? Wij noemen het terug naar de basis, terug naar de natuur, terug naar een plek waar alle dieren kunnen leven in hun natuurlijke habitat.

Wij laten u graag zien wat wij doen. We verwelkomen u in onze warm aangeklede boerderij/woonwinkel waar we ons eigen scharrelvlees verkopen. Daarnaast is onze prachtige en huiselijke sfeerkamer dé locatie voor een feestje, bijeenkomst of workshop. En op ons zeer comfortabele buitenterras geniet u van een kop koffie, thee of een drankje met huisgemaakt. 

Loop gerust rond op het erf, neem de wonderschone omgeving in u op en maak kennis met onze dieren. Wilt u er meer over weten? Vraag het ons! Kinderen hebben ondertussen alle ruimte om te spelen. En is het buiten wat minder weer? Geen punt! Ook binnen is het bij ons heerlijk vertoeven, aan de stamtafel in onze sfeerkamer, lekker warm bij de houtkachel!

 

“Puur Natuurlijk Goed” is een plek om te proeven en te beleven, om even helemaal tot jezelf te komen of juist om mensen te ontmoeten, in onze winkel, in onze sfeerkamer of op ons terras. Wij vinden het ontzettend fijn om deze prachtige plek met u te kunnen delen. Ook zelf houden wij van een gezellig praatje en we staan open voor vragen. Zien we u binnenkort?

Heel graag tot ziens!

Liefs,

Anneke en Gerard

Puur-Natuurlijk-Goed-Terborg-workshops-landwinkel-boerderij-koffiedrinken
Puur-Natuurlijk-Goed

Contactgegevens

Mail: info@puurnatuurlijkgoed.nl
Zeddamseweg 2, 7075 EA
Anneke mobiel: 06-30773696
Woensdag en Vrijdag 12:00 uur - 17:00 uur geopend
Zaterdag 12:00 uur - 16:00 uur geopend.
Algemene voorwaarden